Domů>GDPR

verze 1. účinná od 25.5.2018

Náš e-shop www.secondhandik.cz, fyzická osoba Ondřej Šefler Dis.IČ: 87030144, se sídlem Osadní 1458/1, Praha 7, 17000, zapsaný v živnostenském rejstříku Úřad městské části Praha 7 (dále jen „správce“) jasně a otevřeně sděluje, jak zpracovává Vaše osobní údaje v souladu s NAŘÍZENÍM EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) 2016/679, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES, obecné nařízení o ochraně osobních údajů (dále jen jako „GDPR“). Přečtěte si také Zásady souborů cookies.

 

Respektujeme vaše právo na soukromí. V zájmu transparentnosti tyto zásady poskytují podrobné informace o tom, jaké osobní údaje zpracováváme, za jakým účelem, na jak dlouho, komu je předáváme, jaká máte práva a mnoho dalšího.

 

1. Ochrana osobních údajů je pro nás prioritní ve všem, co děláme. 

 

Vaše důvěra je pro nás důležitá. Respektujeme vaši kontrolu nad vašimi osobními údaji a digitálním obsahem a je naší prioritou zabránit každému neoprávněnému přístupu k nim. Kdykoliv vás požádáme o informace, potřebujeme je, o víc nežádáme. Pro ověření Vašeho e-mailu využíváme funkci double opt-in.

 

Jaké osobní údaje od Vás požadujeme?

 

Shromažďujeme osobní údaje, které nám poskytnete, například když si něco objednáte, obrátíte se na nás nebo poskytnete hodnocení nákupu nebo zboží. Osobní údaje, které nám poskytnete, zahrnují jak povinné údaje: kontaktní informace a platební údaje tak nepovinné. Bez uvedení povinných údajů u nás nemůžete nakoupit. Dobrovolně nám sdělujete osobní údaje tam, kde Vás žádáme o udělení souhlasu, např. u registrace, u zasílání newsletteru, poradny, diskuze, recenze a další, v rozsahu tam uvedeném.

 

Jak vaše osobní údaje využíváme? 

 

Vaše údaje potřebujeme například k následujícím účelům:

 

Vytvořit a spravovat váš osobní účet (registrace)
Zpracovat vaše objednávky, doručit zboží, vyřídit vrácení zboží nebo jejich reklamace 
Zasílat aktuální informace o stavu vaší objednávky prostřednictvím sms zpráv
Kontaktovat vás v případě problémů s doručením vašeho objednaného zboží
Odpovědět na vaše dotazy a informovat vás o nových a změněných službách
Zasílat vám obchodní sdělení o aktuálních akcích a slevách (newsletter)
Spravovat váš účet a kontrolovat vaši platební morálku
Provádět analýzy, abychom vám poskytli relevantní zboží
Zkontrolovat váš věk z důvodu právních předpisů týkajících se nakupování přes internet
Zasílat vám dotazníky spokojenosti s cílem dát vám možnost ovlivnit naši nabídku a služby
Testovat a zlepšovat naše systémy, prostřednictvím kterých poskytujeme své služby
Zabránit zneužití našich služeb


Vaše osobní údaje budeme uchovávat po nezbytnou dobu, a to zejména pro výše uvedené účely:

 

·       u nákupu s registrací i bez registrace na dobu tří let s tím, že nová tříletá lhůta počne běžet ode dne, kdy uskutečním poslední objednávku,

·       u hodnocení nákupu nebo zboží po dobu tří let,

·       u zasílání obchodních sdělení bez uskutečnění nákupu, diskuze, hlídacího psa, kontaktního formuláře, poradny, dotazu na produkt apod. na dobu jednoho roku,

·       nebo po zákonem stanovenou dobu (na dobu 11 let údaje uvedené na daňovém dokladu, splnění zákonné povinnosti podle zákona č. 235/2004 Sb., o dani z přidané hodnoty, ve znění pozdějších předpisů).

Poté budou vaše osobní údaje smazány, nebudete-li souhlasit s prodloužením zpracování osobních údajů.

 

2. Budeme vás chránit

 

Zlepšujeme služby. Podnikli jsme technická a organizační opatření pro ochranu vašich údajů před ztrátou, manipulací a neoprávněným přístupem. Naše bezpečnostní opatření neustále přizpůsobujeme v souladu s technologickým pokrokem a vývojem. Aby byly platby kartou u nás co nejbezpečnější, všechny informace jsou odesílány v šifrované podobě pomocí protokolu SSL. To znamená, že informace prochází přes zabezpečené připojení a že vaše údaje o platební kartě nemohou externí strany přečíst. Při platbě kartou spolupracujeme s autorizovaným platebním zprostředkovatelem, který nám pomáhá přímo u vaší banky ověřit, že karta je platná pro nákupy. Děláme to prostřednictvím našich služeb a sdílením informací s vámi. Údaje, které jsme od vás shromáždili, jsou uloženy pouze na území Evropské unie.

 

3. Rozhodnete se, kolik s námi sdílíte

 

Abychom vám poskytli ještě lepší služby a relevantní zprávy, shromažďujeme informace o tom, jak jsou naše aplikace používány. To znamená, že když používáte náš web, zjišťujeme, jaké funkce jsou nejčastěji využívány a jaké akce spouštějí chybové zprávy. Nicméně, pokud se vám nelíbí sledování, můžete si na svém prohlížeči zapnout anonymní režim nebo nastavit soubory cookies. Přečtěte si více v Zásady souborů cookies.

 

Udělený souhlas lze odvolat rovněž kliknutím na odkaz „Odhlásit Newsletter“ v zaslaném e-mailu nebo nás můžete kontaktovat na adrese: Ondřej Šefler Dis., Osadní 1458/1, Praha 7, 17000, nebo na emailu - o.sefler@gmail.com

 

4. Vybíráme poskytovatele služeb, kterým můžeme důvěřovat

 

Jsme součástí internetové společnosti, ve které nemůžeme existovat bez externích poskytovatelů. Údaje, které získáme, mohou být zpřístupněny těmto zpracovatelům:

 

Netnakup s.r.o., Pražská 1799, 43801, Žatec, IČ: 04199219

 

Případně dalším poskytovatelům zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době nevyužíváme. Vaše údaje nikdy neposkytujeme, neprodáváme ani nevyměňujeme s třetími stranami za účelem obchodování.

 

5. Jaká jsou vaše práva? 

 

Máte právo požadovat informace o tom, jaké osobní údaje o vás uchováváme (bezplatně jednou za rok). Pokud jsou tyto údaje nesprávné nebo neúplné, můžete požádat, abychom tyto informace opravili nebo odstranili. Vaše údaje nemůžeme odstranit, pokud nám v tom brání zákonné předpisy o uchovávání údajů, například zákon o účetnictví nebo jiné opodstatněné důvody, jako jsou nevyrovnané dluhy. Máte právo kdykoliv odvolat svůj souhlas se zpracováním osobních údajů (čl. 7 odst. 3 GDPR), právo požadovat přístup ke svým osobním údajům (čl. 15 GDPR), právo na jejich opravu (čl. 16 GDPR) nebo výmaz (čl. 17 GDPR), právo na omezení zpracování (čl. 18 GDPR), a vznést námitku proti zpracování (čl. 21 GDPR), máte právo na přenositelnost těchto údajů k jinému správci (čl. 20 GDPR), jakož i právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, máte-li za to, že naše společnost při zpracování osobních údajů postupuje v rozporu s GDPR (čl. 77 GDPR). V případě uplatnění výše uvedených práv se můžete obracet na kontaktní adresu Ondřej Šefler Dis., Osadní 1458/1, Praha 7, 170 00, nebo na email - o.sefler@gmail.com.

 

6. Neexistuje soukromí bez zabezpečení

 

Zabezpečené služby pomáhají uchovat osobní údaje v bezpečí před kybernetickými útoky a zvědavými lidmi. Bez zabezpečení neexistuje záruka soukromí. Díky našemu odhodlání věnovat se kybernetické bezpečnosti, můžeme Vám nabídnout skutečně bezpečné digitální služby.

Máte nápad, připomínku či vzkaz? Napište nám!

facebook Secondhandík.cz

Nakupujte sexy prádlo levně a rychle. Extra-spodní-prádlo.cz vám nabízí luxusní prádlo a plavky. Nabízíme luxusní dámské spodní prádlo, podprsenky, kalhotky, tanga a korzety. Hledáte kravaty, které oslní Vaše obchodní partnery a příbuzné? Dámské luxusní boty na vysokém podpatku nabízí eshop Luxusní-obuv.cz. Rovné clip in vlasy ve tmavých i světlých odstínech. Určitě hledáte kvalitní kojenecké oblečení pro vaše miminko. Spodní prádlo pro každou moderní ženu a dívku. Máme erotické prádlo vhodné jako dárek pro ženy i pro muže. Hledáte levné spodní prádlo za nízké ceny? Moderní sportovní oblečení pro všechny druhy sportů. Batohy a brašny pro všechny outdoorové aktivity. Trička s potiskem a vtipná trička pro všechny mladé lidi. Army shop s širokou nabídkou vojenské výstroje, outdoorového vybavení a potřeb pro pobyt a přežití v přírodě. Přírodní kosmetika je to pravé pro krásnou a zdravou pleť.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

Kvalitní povlečení za super ceny vám nabízí eshop Levné-ložní-povlečení.cz. Jízdní kola pro každého cyklistu.

Bunda Combat - olivová

Mil-Tec

Bunda Combat - olivová

Cena: 1 047,00 Kč

koupit

Kulich MFH Wolle - modrý

MFH

Kulich MFH Wolle - modrý

Cena: 149,00 Kč

koupit

Bunda M65 Mil-Tec - woodland

Mil-Tec

Bunda M65 Mil-Tec - woodland

Cena: 1 208,00 Kč

koupit

Bunda Brandit Windbreaker - olivová

Brandit

Bunda Brandit Windbreaker - olivová

Cena: 878,00 Kč

koupit

Kraťasy Brandit Industry 3/4 - šedé

Brandit

Kraťasy Brandit Industry 3/4 - šedé

Cena: 766,00 Kč

koupit

Pytel Shugon Stafford - červený

Shugon

Pytel Shugon Stafford - červený

Cena: 36,00 Kč

koupit

Triko Totenkopf - černé

Mil-Tec

Triko Totenkopf - černé

Cena: 194,00 Kč

koupit

Přilba US MICH Mil-Tec - černá

Mil-Tec

Přilba US MICH Mil-Tec - černá

Cena: 972,00 Kč

koupit

Nůž Folding 4v1

FoX Outdoor

Nůž Folding 4v1

Cena: 373,00 Kč

koupit

Polokošile Vintage Industries Lunar - navy

Vintage Industries

Polokošile Vintage Industries Lunar - navy

Cena: 288,00 Kč

koupit

Rukavice MTG Thinsulate - modré

MTG

Rukavice MTG Thinsulate - modré

Cena: 144,00 Kč

koupit

Otvírák prsten 20 mm

Nezadán

Otvírák prsten 20 mm

Cena: 52,00 Kč

koupit

Náramek Para 15 mm se sponou - coyote

Mil-Tec

Náramek Para 15 mm se sponou - coyote

Cena: 90,00 Kč

koupit

Rukavice AČR - olivové

Originály

Rukavice AČR - olivové

Cena: 46,00 Kč

koupit

Prsten US Marines

Mil-Tec

Prsten US Marines

Cena: 440,00 Kč

koupit

Boty Steel 10-dírkové - žluté

STEEL Boots

Boty Steel 10-dírkové - žluté

Cena: 1 850,00 Kč

koupit

Kalhoty MMB US BDU - lila-camo

MMB

Kalhoty MMB US BDU - lila-camo

Cena: 459,00 Kč

koupit

Karabina Mil-Tec 5 cm - stříbrná

Mil-Tec

Karabina Mil-Tec 5 cm - stříbrná

Cena: 42,00 Kč

koupit

Mikina s kapucí Pro Company - černá

Pro Company

Mikina s kapucí Pro Company - černá

Cena: 726,00 Kč

koupit

Nesmeky Snowline Chaisen Pro

Snowline

Nesmeky Snowline Chaisen Pro

Cena: 960,00 Kč

koupit

Dýka RUI Tactical 31892

RUI Tactical

Dýka RUI Tactical 31892

Cena: 509,00 Kč

koupit

Vlajka US Marine Corps

Anton Blöchl

Vlajka US Marine Corps

Cena: 134,00 Kč

koupit

Plavky pánské Progress Admiral - černé

Progress

Plavky pánské Progress Admiral - černé

Cena: 373,00 Kč

koupit

Mikina Violento TUM Urban-Pink

Violento

Mikina Violento TUM Urban-Pink

Cena: 471,00 Kč

koupit

Mikina DNGRS Legend Hooded - černá

Dangerous DNGRS

Mikina DNGRS Legend Hooded - černá

Cena: 446,00 Kč

koupit

Retro pistole na střílení bramborami

Nezadán

Retro pistole na střílení bramborami

Cena: 123,00 Kč

koupit

Kalhoty Brandit US Ranger - béžové

Brandit

Kalhoty Brandit US Ranger - béžové

Cena: 444,00 Kč

koupit
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte Další informace